Sådan opretter du din Disney+ konto på få minutter

Med Disney+ får du adgang til et enormt bibliotek af film, serier, dokumentarer og meget mere. Tjenesten byder på indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, så der er noget for enhver smag. Uanset om du er til actionfyldte superhelte, magiske eventyr eller spændende dokumentarer, så vil du finde det på Disney+. Streamingtjenesten giver dig mulighed for at fordybe dig i uendelige mængder af underholdning, når og hvor du har lyst.

Registrer dig nemt og hurtigt på Disney+

Det er nemt og hurtigt at oprette en Disney+ konto. Gå blot til opret Disney+ konto her og følg de få trin. Du skal blot indtaste dine personlige oplysninger som navn, e-mail og betalingsmetode. Herefter er du klar til at nyde et utal af Disney, Pixar, Marvel og Star Wars-film og -serier direkte på din enhed.

Vælg den rette abonnementsplan for dig

Når du opretter din Disney+ konto, skal du vælge den abonnementsplan, der passer bedst til dine behov og dit budget. Disney+ tilbyder to planer – en grundplan uden reklamer til 89 kr. om måneden, eller en plan med reklamer til 59 kr. om måneden. Hvis du foretrækker en annoncefri oplevelse, er den dyrere plan det oplagte valg. Hvis du er mere prisfølsom, kan den billigere plan med reklamer også være et godt alternativ. Uanset hvilket valg du træffer, giver Disney+ dig adgang til et bredt udvalg af film, serier og originalt indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Hvis du i stedet foretrækker Amazon Prime Video, kan du komme i gang med din streamingoplevelse der.

Brug dine eksisterende login-oplysninger, hvis du har dem

Hvis du allerede har en Disney-konto fra andre Disney-tjenester som f.eks. ESPN+ eller Hulu, kan du bruge de samme login-oplysninger til at oprette din Disney+-konto. Dette gør processen hurtig og nem, da du ikke skal oprette en helt ny konto. Bare indtast dine eksisterende brugernavn og adgangskode, når du bliver bedt om det under oprettelsen af din Disney+-konto.

Opret en profil og tilpas din Disney+ oplevelse

Når du har oprettet din Disney+ konto, kan du oprette individuelle profiler for dig selv og din familie. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din Disney+ oplevelse. Klik på “Profiler” i menuen og vælg “Tilføj profil”. Udfyld de nødvendige oplysninger, såsom profilnavn og avatar. Du kan også aktivere børnesikring for at begrænse indholdet, der vises i en bestemt profil. Når du er færdig, kan du nemt skifte mellem dine profiler for at se det indhold, der passer bedst til dine præferencer.

Få adgang til Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic

Med Disney+ får du adgang til et utal af populære film og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Tjenesten byder på et bredt udvalg af klassiske Disney-film såsom Løvernes Konge og Snehvide, de seneste Pixar-hits som Toy Story og Onward, superhelteeventyr fra Marvel-universet, samt de ikoniske Star Wars-sagaer. Derudover kan du dykke ned i National Geographics spændende dokumentarer om natur og videnskab. Uanset om du er til action, eventyr, animation eller dokumentarer, så har Disney+ noget for enhver smag.

Se dine yndlingsfilm og -serier, når og hvor du vil

Med Disney+ kan du streame dine yndlingsfilm og -serier, når og hvor du vil. Tjenesten giver dig adgang til et stort udvalg af Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic indhold. Du kan se dine favoritter på tværs af enheder, uanset om du er hjemme eller på farten. Disney+ giver dig mulighed for at oprette individuelle profiler, så hele familien kan få en personlig oplevelse. Desuden kan du downloade indhold til offline visning, så du kan se dine yndlingsfilm og -serier, selv når du ikke har internetadgang.

Opdater din betalingsmetode og opsigelsesindstillinger

Når din Disney+ konto er oprettet, kan du når som helst ændre dine betalingsoplysninger og opsigelsesindstillinger. Gå til ‘Indstillinger’ i menuen, og vælg ‘Betalingsmetoder’. Her kan du tilføje eller fjerne betalingskort, samt ændre udløbsdatoer og andre oplysninger. Hvis du ønsker at opsige dit Disney+ abonnement, skal du blot gå til ‘Opsigelsesindstillinger’ og følge de simple trin. Husk, at du kan genaktivere dit abonnement når som helst, hvis du fortryder opsigelsen.

Deling af din Disney+ konto med familie og venner

Når du først har oprettet din Disney+ konto, kan du dele den med familie og venner. Det er nemt at tilføje op til 7 profiler til din konto, så alle i husstanden kan se deres yndlingsindhold. Du kan også dele din konto med venner og familie uden for din husstand ved at give dem login-oplysningerne. På den måde kan I alle nyde Disney+’s store udvalg af film, serier og originalt indhold sammen.

Få svar på de mest almindelige spørgsmål om Disney+

Disney+ er en streaming-tjeneste, der tilbyder et bredt udvalg af film, serier og originalt indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Nogle af de mest almindelige spørgsmål om Disney+ er:

  • Hvad koster Disney+? Disney+ koster 79 kr. per måned eller 790 kr. per år i Danmark.
  • Hvilke enheder kan jeg se Disney+ på? Disney+ kan ses på en lang række enheder, herunder smart-tv, mobiltelefoner, tablets og computere.
  • Kan jeg se Disney+ offline? Ja, du kan downloade indhold til din enhed og se det offline.
  • Hvor mange enheder kan jeg bruge samtidig? Du kan oprette op til 4 profiler på din Disney+-konto og se indhold på op til 4 enheder samtidig.