Få mere ud af din FDM vejhjælp

Med FDM vejhjælp får du udvidet dækningsområde, så du kan føle dig tryg uanset hvor i landet du kører. Dækningen omfatter ikke kun din egen bil, men også leje- og låntbiler, campingvogne og motorcykler. Derudover dækker vejhjælpen også, hvis du kører i en bil, som tilhører din ægtefælle eller samlever. Uanset hvilken bil du sidder i, kan du altid ringe til FDM og få hjælp, hvis du får problemer undervejs.

Når uheldet er ude – ekstra assistance

Hvis du står i en situation, hvor du har brug for ekstra assistance, kan FDM vejhjælp tilbyde dig yderligere hjælp. Måske har du brug for at få transporteret din bil til et værksted, eller du har brug for at blive kørt til et andet sted. I sådanne tilfælde kan du tilføje ekstra dækning til din FDM vejhjælp for at få den hjælp, du har brug for. På den måde kan du være sikker på, at du får den assistance, du har brug for, når uheldet er ude.

Forlænget dækning: din rejse fortsætter

Når du er ude på landevejen, kan det være rart at vide, at din FDM vejhjælp ikke stopper, bare fordi du er kommet hjem. Med den forlængede dækning fortsætter din rejse, også efter du har nået din destination. Hvis du har brug for yderligere assistance, kan du få din bil fortjener omsorgsfuld hjælp. Uanset om du har problemer med dæk, motor eller andet, står FDM klar til at hjælpe dig videre, så du kan komme sikkert hjem.

Mere end bare bugsering – omfattende hjælp

FDM vejhjælp tilbyder meget mere end blot bugsering af din bil. Deres omfattende assistance dækker alt fra hjælp ved punktering, motorstop og andre tekniske problemer til assistance ved uheld og nødsituationer. Uanset hvad der sker, kan du stole på, at FDM-teamet er klar til at hjælpe dig hurtigt og professionelt. De har erfarne mekanikere, der kan diagnosticere og løse de fleste problemer direkte på stedet, så du kan komme hurtigt videre. Derudover kan de også tilkalde andre specialister, hvis det er nødvendigt, og sørge for, at din bil bliver bragt til et autoriseret værksted, hvis det kræves. Med FDM vejhjælp er du aldrig alene på vejene.

Beskyttelse mod uventede udgifter

Når du er tilmeldt FDM vejhjælp, er du beskyttet mod uventede udgifter i forbindelse med dit køretøjs nedbrud. FDM dækker udgifter til bugsering, reservedele og arbejdsløn, så du ikke skal bekymre dig om at skulle betale store regninger. Denne beskyttelse giver dig tryghed, når du er ude at køre, og du kan koncentrere dig om at komme sikkert frem til din destination.

Fleksibel tilpasning af din dækning

Hos FDM kan du tilpasse din vejhjælpsdækning, så den passer præcist til dine behov. Du kan vælge at udvide din dækning med ekstra ydelser som f.eks. bugsering, udskiftning af dæk eller brændstofpåfyldning. Derudover kan du også justere din dækning, så den kun dækker de køretøjer du har brug for – f.eks. kun din personbil og ikke din campingvogn. På den måde får du en fleksibel løsning, der giver dig den beskyttelse du har brug for, uden at du betaler for mere end du har behov for.

Ufrivillig hjemtransport? Ingen problem

Hvis du uforvarende bliver nødt til at få din bil hjemtransporteret, er det ikke noget problem. FDM vejhjælp tilbyder en effektiv og stressfri hjemtransport, så du nemt og bekvemt kan komme tilbage på vejen. Deres erfarne teknikere håndterer alt det praktiske, så du kan slappe af og lade dem tage sig af det. Uanset om din bil er gået i stå på motorvejen eller har fået et punkteret dæk, står FDM klar til at hjælpe dig med at komme sikkert hjem.

Erstatningsbil når du har brug for den

Hvis din bil går i stykker og skal på værksted, kan du få en erstatningsbil fra FDM vejhjælp. Dette giver dig mulighed for at komme rundt, mens din egen bil er under reparation. FDM tilbyder erstatningsbiler i forskellige størrelser, så du kan vælge den model, der passer bedst til dine behov. Du kan benytte erstatningsbilen, indtil din egen bil er klar til at blive hentet fra værkstedet.

Dækning af udgifter til hotelovernatning

Hvis du bliver nødt til at overnatte på et hotel på grund af en akut bil-relateret situation, kan FDM vejhjælp dække dine udgifter. FDM dækker op til 1.000 kr. per overnatning, dog maksimalt to overnatninger. For at få dækket udgifterne skal du gemme kvitteringen og indsende den til FDM. Husk at kontakte FDM vejhjælp, før du booker hotellet, så de kan godkende overnatningen.

Ekstra tjenester for din fred og ro

Når du har FDM vejhjælp, har du adgang til en række ekstra tjenester, som kan give dig større fred og ro i hverdagen. Du kan for eksempel få hjælp til at finde en mekaniker eller et autoværksted, hvis dit køretøj skal repareres. FDM kan også hjælpe dig med at arrangere leje af en erstatningsbil, så du kan komme videre, mens dit eget køretøj er på værksted. Derudover kan FDM vejhjælpen assistere dig, hvis du har brug for at få transporteret dit køretøj. Disse tjenester giver dig tryghed og sikkerhed, så du kan koncentrere dig om de vigtige ting i livet.